Sage Breville Servisi

Sage ve Breville Espresso Makinesi Servisi

Sage ve Breville Espresso Makinesi Servisi arızalı sage ve breville espresso kahve makinesi teknik servisi olarak hizmet vermekteyiz. Firmamız özel servistir. Arızalı breville espresso makinesi ısıtma arızaları su vermeme tıkanma veya kireçlenme gibi konularda espresso makinesi teknik servisi olarak size hizmet vermekten mutluluk duyarız firmamız 30 yıllık espresso kahve makinesi teknik servisi olarak hizmet vermektedir bu neden ile bir çok farklı kahve makinesi tamiri konusunda uzman ekibe sahibiz. Espresso kahve makinesi bakımı temizliği ve arıza onarımı yapan firmamız istanbul kağıthane bölgesinde istanbulun tamamına ve kargo ile türkiye geneline hizmet vermektedir.

Espresso makinası servisi olarak tüm işlemlerimiz 1 yıl parça ve işçilik garantilidir. Servis telefonu 0212 210 4356

BREVİLLE VE SAGE ESPRESSO MAKİNESİ NASIL TEMİZLENİR?

Sage ve Breville Espresso Makineleri Clean me Nasıl Yapılır. Sage ve Breville Espresso Makinelerinde Grup Temizliği

Makina belirli bir döngüden sonra clean me uyarısı verir bunu istemesinin sebebi olası tıkanmaların önüne geçmek için programlanmışıtr.

Makina alt damlalığında bakım tapası bulunur bu tapa portafiltreye takılır ve grup temizleme deterjanı kullanılmalıdır. Tavsiye olarak puly caff kullanabilirsiniz. puly caff kullanımı makalemizide okuyabilirsiniz.

Makalemizde önerilen miktarda puly caf makina portafiltresine konulur.

Makina kapalı konumdayken double ve single ve açma kapama tuşuna 5-6 saniye basılı tutun makina clean me ışığı yanıp sönmeye başlar ve kendi kendine temizlik işlemi bitene kadar bekleyin.

Espresso makinenizin yıkama işleme bittikten sonra kahve grubunan bolsu alarak durulama yapın ve kahve grubunu temiz bir bez sayesinde iyice silip iyice temizlendiğinden emin olana kadar grubu güelce yıkayın ve daha sonrasında espresso kahve makinenenizi temizlenmiş olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Güle güle kullanın.